Over ons

Kipp & Hop Schilderwerken

Kipp&Hop schilderwerken is sinds 2001 een traditioneel schildersbedrijf. Het bedrijf is opgericht door Martin Kipp en Jeffry Hop. Wanneer u ons benadert, is een van ons het vaste aanspreekpunt.

Wij staan voor kwaliteit en zijn altijd transparant en duidelijk. Wij leveren een complete offerte met een vaste prijs.

Wij werken altijd met dezelfde vaste gecertificeerde vakmensen en hechten veel waarde aan lange relaties met opdrachtgevers.

Wij zijn betrouwbaar en flexibel en staan bekend om het leveren van hoge kwaliteit en uitstekende service. Door onze ervaring beschikken we over uitgebreide technische kennis in ons vakgebied.

Kipp& Hop staat voor kwaliteit; Kipp&Hop is TOP!

Jeffry Hopp

Jeffry Hop, eigenaar

Martin Kipp

Martin Kipp, eigenaar

 • Binnen- & buiten schilderwerk
 • Houtrot reparatie
 • Klassiek schilderwerk
 • VvE schilderwerk
 • Behangwerkzaamheden
 • Glasvezelbehang
 • Spuitwerkzaamheden
 • Betonreparatie
 • Stuc werkzaamheden
 • Ncoat Nano coatings
 • Schilderen met folie
 • Onderhoudsplan & Onderhoudscontract

Onze werkwijze

Wij vinden het erg belangrijk dat onze klanten tevreden zijn over het door ons opgeleverde schilderwerk. Voordat we bij u aan de slag gaan, komen we op de locatie langs om kennis te maken en uw wensen in kaart te brengen.

Vervolgens ontvangt u van ons een passende offerte en lichten we deze nader toe. Indien u akkoord bent, spreken we af wanneer de werkzaamheden plaats zullen vinden.

Onze kracht is een vast aanspreekpunt gedurende het gehele project. Als de werkzaamheden zijn afgerond zal door Kipp & Hop schilderwerken een garantiecertificaat worden uitgereikt.

Kiest u voor een meerjaren onderhoudsplan dan zal Kipp&Hop schilderwerken samen met u de toekomstige schilderwerkzaamheden inplannen.

Partners

Wij werken nauw samen met de leveranciers van Sikkens en Sigma. Wij gebruiken deze producten al sinds jaar en dag. Wij bezuinigen niet op materiaal, maar werken altijd met producten van de hoogste kwaliteit.

Schilder onderhoudsplan

Kipp&Hop schilderwerken biedt u een meerjaren onderhoudsplan aan. Dit plan kan in maandelijkse termijnen worden voldaan. Geen hoge kosten in 1 keer, maar de kosten verspreid betalen en altijd schilderwerk van hoge kwaliteit. Moet er bij u echt geschilderd worden maar heeft de VVE geen reserves meer voor het schilderwerk of wilt u graag weten wat u de komende jaren voor kosten kan verwachten? Neem gerust contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Veilig werken

Alle werknemers bij Kipp&Hop schilderwerken zijn in het bezit van een veilig werken certificaat VCA. Alle klimmaterialen zijn goedgekeurd. Wist u dat u medeverantwoordelijk bent wanneer schilders onveilig werken? De risico’s zijn zowel voor de opdrachtgever als voor degene die verantwoordelijk is voor de uitvoering. Bij ons is dat uitgesloten. Wij staan voor veilig werken.

Betere schilder Keurmerk

Kipp & Hop schilderwerken is een erkende Betere schilder. Een erkend Betere schilder voldoet aan diverse kwaliteitseisen en biedt garantie. Bij een erkende Betere schilder weet u zeker dat u in zee gaat met een erkend bedrijf en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. Daarnaast weet u zeker dat uw schilderwerk er weer jaren perfect bij zal staan.

Opdrachtgevers

amgea.png
bouwkundigbeheer.png
hudson.png
kc.png
meeesterbouw.png
rw.png
totaal.png
vanlaar.png

Neem gerust contact op, wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden.


Contact opnemen